Wat is een giclée?

Giclées

Veel mensen hebben graag kunst aan de wand. Slechts een enkeling kan zich een origineel schilderij veroorloven. Een Giclée reproductie vormt dan een mooi en betaalbaar alternatief. Een hoogwaardige reproductie die het gevoel en de uitstraling van het origineel perfect overbrengt.

De gilées worden gemaakt in een beperkte oplage, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar.
De giclées die u koopt bij Geke Hoogstins, worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.
De giclees zijn 4cm dik en de afbeelding loopt door op de zijkant en kunnen indien gewenst voorzien worden van een baklijst in naturel , zwart of zwart met zilverkleurige rand.

U kunt de giclées bestellen via deze website. Natuurlijk kunt u ook langskomen in de galerie waar bijna alle giclées te bekijken zijn.
Het maken van een Giclée is een bijzonder proces dat Art Revisited, gevestigd in Tolbert, als geen ander beheerst. Uitgeverij Art Revisited is in hetzelfde pand gevestigd als Roesd – Giclée Shop en gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kunstproducten zoals kunstkaarten, kalenders, kunstboeken en sinds 10 jaar hebben zij zich gespecialiseerd in het maken van Giclée reproducties. Kunst en kunde komen hierbij prachtig samen.

Bestellen

Gerelateerd