Diverse toepassingen

Diverse toepassingen

U kunt met mij CONTACT opnemen om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot allerlei gepersonaliseerde  toepassingen voor uw bedrijf.

Een sympathieke manier van Bouwgroep Dijkstra Draisma om de bouwplaats in Siddeburen af te schermen zodat de bewoners van Cosis de Deel #Siddeburen komend jaar uitkijken op mijn koeien in plaats van bouwwerkzaamheden. Een totaal paneel van 25 meter met afbeeldingen van mijn koeienschilderijen.
Met dank aan Art Revisited voor de afbeeldingen en Hink Slagter MSᴄ voor het gave idee!

https://www.linkedin.com/posts/geke-hoogstins-82974035_siddeburen-activity-6922634637785628672-sAVF?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Ik denk graag met u mee!

Hieronder enkele voorbeelden: 

De Boerenbox  sponsorde COWCOON in 2019 een prachtige expositieplek op de beurs AGROtechniek Holland te Assen. Ze wilden de COWCOON graag in de Boerenbox maar helaas was het formaat te groot. 

Door het bedrijf  Boter te Gieten werd in 2019 een prachtige print ( Airtex) op groot formaat gemaakt ( 2 x 2 meter). Je kunt hem zien hangen op de wand.

Wallpaper met mijn kunst en giclées in de VIP woningen op Parc Sandur te Emmen (2012)

De renovatie van recreatiewoningen  werden afgerond met een kunstproject. Na een complete metamorfose zijn 23 recreatiewoningen compleet vernieuwd,

Elke vernieuwde woning is uitgerust met  kunstreproducties  van mijn werk. In het nieuws van RTV Drenthe