Galerie

Atelier en Galerie

De galerie ligt naast de boerderij en is een permanente expositieruimte voor de schilderijen van Geke. Bezoeken is mogelijk op afspraak.

De galerie is ook te bezoeken met een groep. Geke kan desgewenst een lezing verzorgen waarbij ze vertelt over haar werk als landschapskunstenaar en de wijze waarop het landschap haar inspireert en welke technieken ze gebruikt. De kosten voor een lezing zijn 125 euro, inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Workshops voor groepen en bedrijven zijn ook mogelijk. Neem gerust contact op om over de mogelijkheden te praten.

Achter de galerie is een wilde landschapstuin van 2,5 ha. aangelegd in 2004. Een transformatie van akkerland naar natuur met 2 lemen vijvers en vele dieren en insecten. 

TE HUUR

In de galerie is een kleine kantoor, spreekkamerruimte beschikbaar (3,5×3,5 m) Er is een toilet en een minikeuken. Een rustige plek om (incidenteel) te werken of te spreken en/of te wandelen met uw relatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

GROEN EN DUURZAAM GEBOUWD

De galerie en het atelier is gebouwd door Gert Siebring, de echtgenoot van Geke. Het is grotensdeels gebouwd van gebruikte materialen. Een mooie vorm van duurzaam gebruik van allerlei materiaal, wat anders op de afvalhoop terecht zou komen. Verder wordt huis, atelier en galerie mbt volledig van electriciteit voorzien door zonne-energie.