THEATERPRODUCTIES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Van 2010 tot en met 2021 zijn er 5 theaterproducties door mij geschreven, geregisseerd en geproduceerd.  

In deze theaterproducties stond de aarde en zijn toekomst centraal. De voorstellingen zijn dramatisch gezien zeer visueel geproduceerd, met filmbeelden, dans en uitgebreide lichteffecten. Met deze werkwijze heb ik de artistieke lagen opgebouwd die bij de toeschouwer via alle zintuigen binnen komen en het verhaal vertellen. De filmopnames, composities en choreografieën zijn daarom ook door mij uitgewerkt tot in detail gecreëerde concepten van de verschillende disciplines om daarmee de zeggingskracht en het verhaal tot zijn recht te laten komen. Bij elke productie zijn deze disciplines onder mijn regie verder ontwikkeld.

Na de coronapandemie ben ik me weer gaan toeleggen op het schilderen. Op deze pagina wordt elke theatervoorstelling op een uitgebreide pagina gepresenteerd. U kunt video’s en foto’s bekijken en alles lezen over het verhaal en de ontwikkelingsperiode. Beelden om (na) te genieten van de schoonheid van deze theaterbelevingen.

Geke

COMING soon

Kleinschalige muziek-en theaterpodia

Een ode aan onze aarde.  NOORD was een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. Over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking.

Onderweg naar later 2016. Multimediaal belevingstheater op locatie in de oude dierentuin te Emmen. meer…

Terugkeer naar Gaia 2014. Multimediaal belevingstheater te Eext. meer…

Walkyre Echo’s 2011. Multimediaal belevingstheater op muziek van Pink Floyd te Eext. meer….

TRILOGIE WALKYRE

 

Walkyre Echo’s is bedacht door Geke Hoogstins (1956), beeldend kunstenaar te Eext, die ook drijvende kracht is achter het gehele project. Haar idee voor Walkyre begon in 2007 te leven: Het moment dat zij en haar man een huis met een prachtige tuin kochten in Eext, op de grens van het Drentse Aa gebied en de Hunzevallei.