Inlijsten giclées

De giclées die u koopt in mijn atelier zijn standaard opgespannen op een mooi houten frame van 2 cm dik.

Tegen meerprijs* kunt u ook de giclees in 3d formaat bestellen. Het frame is dan 3,5 cm dik. De afbeelding loopt op de zijkant door zoals dat bij mijn originele schilderijen ook het geval is. U kunt de giclée in dat geval ook zonder lijst ophangen.

De lijsten die u in mijn atelier er omheen kunt plaatsen zijn baklijsten. Dit betekent dat het schilderij iets binnen de lijst wordt bevestigd zodat het schilderij een mooi ruimtelijk kader krijgt. De baklijsten zijn verkrijgbaar in 3 varianten (zie foto): blank hout, zwart en zwart met zilveren rand. Zie de afbeelding hieronder.

Met lijst kunt u de lengte en breedte met 5 cm vermeerderen.

*  de meerprijs van de lijst is afhankelijk van het formaat van de giclée

Terug naar de giclees

Het maken van een Giclée is een bijzonder proces dat Art Revisited, gevestigd in Tolbert, als geen ander beheerst. Uitgeverij Art Revisited is in hetzelfde pand gevestigd als Roesd – Giclée Shop en gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kunstproducten zoals kunstkaarten, kalenders, kunstboeken en sinds 10 jaar hebben zij zich gespecialiseerd in het maken van Giclées.

 

Het maken van een Giclée is een bijzonder proces dat Art Revisited, gevestigd in Tolbert, als geen ander beheerst. Uitgeverij Art Revisited is in hetzelfde pand gevestigd als Roesd – Giclée Shop en gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kunstproducten zoals kunstkaarten, kalenders, kunstboeken en sinds 10 jaar hebben zij zich gespecialiseerd in het maken van Giclée reproducties. Kunst en kunde komen hierbij prachtig samen.