Wat is een giclee

Wat is een Giclée?

Veel mensen hebben graag kunst aan de wand. Slechts een enkeling kan zich een origineel schilderij veroorloven. Een Giclée reproductie vormt dan een mooi en betaalbaar alternatief. Een hoogwaardige reproductie die het gevoel en de uitstraling van het origineel perfect overbrengt.

De Giclees worden gemaakt in een beperkte oplage, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar.

De giclées die u koopt bij Geke Hoogstins, worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

Standaard worden de giclée opgespannen op een 2 cm frame. Indien gewenst kunt u ook een 3d (3,5 cm dikte) bestellen* waarbij de afbeelding  op de zijkant doorloopt en zonder lijst geleverd kan worden.

De genoemde prijzen zijn op basis van 2 cm dikte en en kunnen indien gewenst voorzien worden van een baklijst in naturel , zwart of zwart met zilverkleurige rand..

U kunt de giclées bestellen via deze website of contact met mij opnemen dan vertel ik u graag meer over.

Natuurlijk kunt u ook langskomen in de galerie waar bijna alle giclées te bekijken zijn. U bent van harte welkom!

*  meerprijs voor opspannen en baklijst is afhankelijk van het formaat 

Terug naar de giclees

Het maken van een Giclée is een bijzonder proces dat Art Revisited, gevestigd in Tolbert, als geen ander beheerst. Uitgeverij Art Revisited is in hetzelfde pand gevestigd als Roesd – Giclée Shop en gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kunstproducten zoals kunstkaarten, kalenders, kunstboeken en sinds 10 jaar hebben zij zich gespecialiseerd in het maken van Giclées.

 

Het maken van een Giclée is een bijzonder proces dat Art Revisited, gevestigd in Tolbert, als geen ander beheerst. Uitgeverij Art Revisited is in hetzelfde pand gevestigd als Roesd – Giclée Shop en gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kunstproducten zoals kunstkaarten, kalenders, kunstboeken en sinds 10 jaar hebben zij zich gespecialiseerd in het maken van Giclée reproducties. Kunst en kunde komen hierbij prachtig samen.